Introduction

BEDRIJFSADVIES

Viridata doet meer dan het geven van advies. Wij verplaatsen ons in uw situatie en gaan samen met u aan de slag. Om tot een resultaat te komen, bekijken we waar de pijnpunten zitten en hoe processen en resultaten verbeterd kunnen worden. We analyseren, adviseren en realiseren.

Onze kracht zit in het combineren van mens en bedrijf. Welke ondernemer zit er achter de onderneming, en wat drijft hem? Wat kan er worden verbeterd en wat moet worden gesaneerd. Samen zorgen we er voor dat de kracht van de ondernemer wordt aangewend om de onderneming meer rendement te geven. Onze bijdrage is het invullen van de minder sterke punten en het creëren van bewustwording. Wij sturen en zijn scherp op het creëren en benutten van kansen. Daarnaast zijn wij emotioneel minder verbonden met de onderneming en beter in staat om inpopulaire maatregelen te nemen. Wij helpen je om de onderneming weer vitaal en wendbaar te maken, waarbij we altijd kijken naar perspectief en continuïteit.

Wat doen wij? Wij stellen veel vragen, proberen u te doorgronden. Waarom doet uw onderneming de dingen die uw onderneming doet. Wat is uw toegevoegde waarde en waarom moeten klanten bij u kopen? Viridata vertaalt uw passie en gedrevenheid naar ingerichte bedrijfsprocessen. Wij zorgen er voor dat u grip krijgt en houdt op uw onderneming en dat u beslissingen kunt nemen op basis van kennis en feiten. Viridata luistert, is kritisch en scherp. Wij delen onze kennis en zorgen er voor dat u meer rendement haalt uit het geïnvesteerd vermogen

WERK

WERK

Ondernemers die u voorgingen.

  • Boers Crew Services
  • Mammoet

Image

NIEUWSBRIEF

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

We voegen regelmatig nieuwe video's en klantcases toe.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.

close

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.