Wij vinden niets leuker als het oprollen van onze mouwen om een nieuw project te starten.

Laten we samen iets moois gaan maken.

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht

Viridata

Dorpsdijk 158

3161 CE Rhoon

Route >>

New business:

hallo@viridata.nl

010 - 307 03 14

Wij krijgen best veel vragen. Hier staan een paar antwoorden. Als het antwoordt op jouw vraag er niet bij staat, vul dan het bovenstaande formulier in en we geven je razendsnel een reactie.

Waar komt jullie naam vandaan?

Bij al onze klanten zetten wij een verandering in gang. Wij geloven dat een kleine verandering grote gevolgen kan hebben. 

De chaos theorie beschrijft dat het fladderen van de vleugel van een vlinder boven het regenwoud een orkaan kan veroorzaken aan de andere kant van de wereld. De Chlorissa Viridata is een smaragdgroene zomervlinder. De wetenschappelijke naam viridata verwijst naar de groene vleugelkleur.

 

Wat is kosten jullie?

Onze prijs is gebasseerd op de hoeveelheid werk die een project nodig heeft. Om dit te bepalen willen we eerst een kort gesprek om inzicht te krijgen in je project. Hoeveel techniek is er nodig, hoeveel informatie heb je zelf al, enz. De beste manier om dit aan te vliegen is om een email te sturen naar hallo@viridata.com, wij zullen je dan een paar vragen stellen.

Jullie zijn drie man sterk?

Ja, dit klopt. Onze expertises dekken een groot gedeelte van het ondernemerschap, maar wij weten niet alles (denken we soms wel eens). Wij beschikken over een groot netwerk van juristen, ontwikkelaars, designers, webbouwers en nog veel meer.

Regelmatig zetten wij één van onze partners in om gezamenlijk de klus te klaren.

 

Waar ligt Rhoon?

Rhoon is een klein plaatsje onder de rook van Rotterdam.

Als je in de buurt bent, kom dan eens langs. We vinden het altijd leuk om eens van gedachten te wisselen.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.