DIENSTEN

Wij kunnen best veel maar zullen altijd eerlijk vertellen of wij de beste partner zijn om het uit te voeren, zo zijn wij nu eenmaal. Recht voor z'n raap.

Identiteit

De identiteit is de kern van een merk. Alle merkelementen berusten hierop. Het creëren van een identiteit begint met het maken van een logo. Een logo dat het merk op een unieke manier vastlegt, tijdloos en gedenkwaardig.

Wij maken handige gereedschappen zoals een huisstijlboek, zodat de klant op de best mogelijke manier de identiteit van de onderneming kan communiceren met haar klanten.

Belastingen

Meestal komt de belastingdienst alleen in beeld als er problemen zijn, ontstaan omdat er niet of niet tijdig aangiften en/of betalingen zijn gedaan.
Er zijn betalingsafspraken gemaakt welke uiteindelijk niet worden nagekomen, meestal komt dit doordat er een geen liquiditeitsprognose is gemaakt en er geen goed inzicht is in de administratieve/financiële situatie van het bedrijf. Gevolg: de gemaakte regeling vervalt en een openbare verkoop door de belastingdienst dreigt!

Wij analyseren de financiële situatie, maken een realistisch en haalbaar scenario en sluitende liquiditeitsprognose .

Wij hebben al veel regelingen voor onze cliënten getroffen en door onze goede reputatie bij de belastingdienst zijn wij hierdoor in staat om voor u een regeling te treffen om de achterstand in aangiften en/of betalingen in te lopen.

Strategie

Het is de bedoeling dat gestelde doelen worden gerealiseerd. Wij helpen met het opstellen van een strategisch plan waardoor er binnen de onderneming focus komt en er keuzes worden gemaakt. Belangrijk is de resultaten te monitoren en te zien dat er daadwerkelijk verbeteringen worden gerealiseerd. Strategie is de kapstok om de ambities te kunnen realiseren.

Website / webshop

Het heeft geen zin om een website te maken als klanten deze alleen gebruiken voor het opzoeken van uw adres of telefoonnummer.

Een website moet geld verdienen! Wij bedenken website en webshop concepten, geven hier vorm aan en bepalen hoe ze moeten communiceren met uw klanten. Het bouwen laten we over aan techneuten, maar wij zorgen ervoor dat de site of shop geld oplevert.

Administratie

De beleving bestaat dat administraties onnodig veel geld kosten. Het is een noodzakelijk kwaad zonder toegevoegde waarde. Wij kijken daar toch wat genuanceerder tegenaan. Een goed ingerichte administratie levert informatie en grip op uw organisatie op, waardoor u als ondernemer gefundeerde beslissingen kunt nemen.

 

Administratie omvat tevens uw inkoop –en verkoopadministratie en daar is geld te verdienen. Geld als het gaat om het sneller incasseren van facturen, geld verdienen door inzicht in mijn liquiditeit, het afsluiten van betere inkoopvoorwaarde, het reduceren van belastingen, en zo kunnen we nog veel zaken toevoegen. Van belang is om het "lean en mean" te doen. Wij helpen daarmee en richten uw administratie zo in dat u met minimale inspanning het maximale resultaat bereikt.

Onze diensten in het kort

·       Inrichten –en opzet debiteuren- en  crediteurenadministratie

·       Inrichten en beheer van de inkoop- en verkoopadministratie

·       Uitvoeren van debiteuren incasso’s

·       Grootboekadministratie inrichten

·       Business en financial control  uitvoeren

·       Financieel Management 

·       Implementatie financieel administratieve software

·       Verzorgen van jaarrekeningen en IB-aangiftes

Wij zijn betrouwbaar, betrokken, initiatiefrijk, flexibel en humorvol!

Interim Management

Interim Management is het tijdelijk inzetten van een externe manager met een gerichte opdracht. Doel is dat middels onze kennis en ervaring er toegevoegde waarde wordt gecreëerd ter versterking van de onderneming. Doordat er geen emotionele banden met de onderneming zijn kunnen wij efficiënt en zakelijk opereren. Viridata heeft verschillende disciplines die kunnen variëren van algemeen management tot verander –en beleidsmanagement.

Drukwerk

Met de komst van online zou je verwachten dat drukwerk nauwelijks nog ingezet wordt, maar drukwerk is nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van moderne Marketing.

Viridata verzorgt het complete drukwerk process van ontwerp tot druk, of levert drukklare bestanden zodat uw huidige drukker ermee aan de slag kan.

Incasso

U bent als ondernemer geen bank. Desondanks komt het maar al te vaak voor dat u uw debiteuren moet voorfinancieren. Het is dus van groot belang dat u uw debiteurenbeheer onder controle houdt. Vanuit onze ervaring richten wij uw debiteurenbeheer in, verkorten de betaaltijd en zorgen voor een gezonde kasstroom.

Door het creëren van liquiditeit heeft u meer financiële ruimte om te ondernemen en versterkt u uw concurrentiepositie.

Coaching

Ondernemen kan soms een eenzaam beroep zijn. Je staat alleen aan het hoofd van een onderneming en hebt soms de behoefte aan spiegelen en je wilt je zorgen delen. Viridata helpt de ondernemer hiermee. Wij zijn een kritische luisteraar en geven onze ondernemersmening. Ook als het gaat om ingrijpende beslissingen kunnen wij de ondernemer voorzien van een clean en deskundig advies. Samen zoeken we naar de noodzakelijke vaardigheden om te komen tot een succesvolle invulling van je ondernemerschap.

Video

Video is niet meer weg te denken in online marketing. Met video kun je gemakkelijk een verhaal vertellen.

Viridata produceert video's van storyboard tot gemonteerd eindproduct en legt tijdens dit proces uit hoe klanten zelf met video aan de slag kunnen.

Bijzonder beheer

Viridata wordt nog wel eens gevraagd door bijzonder beheer om mee te kijken bij ondernemingen. Over het algemeen zit de onderneming dan in zwaar weer. Het is onze taak om het perspectief te bekijken en samen met de ondernemer op zoek te gaan naar de mogelijkheden. Door een pro-actieve aanpak proberen wij middels een plan van aanpak er voor te zorgen dat het herstel wordt ingezet en dat er een robuust fundament  wordt gelegd voor de toekomst. Daarnaast wordt Viridata het contact richting de bank. Wij nemen de positie in tussen de ondernemer en de bank, informeren ze en proberen voorwaarden te creëren die er voor zorgen dat u kunt blijven ondernemen.

Sales

Hoe houd je je salesteam scherp? Waar en hoeveel new business genereer je? Is er voldoende focus en competentie? Viridata kijkt kritisch naar samenstelling en competentie van salesteams. Ook kijken we naar de markt en haalbare doelen als het gaat om te realiseren marge en omzet. Wij zorgen er voor dat je als ondernemer meer renedement haalt uit je sales organisatie. We helpen met het implementeren van ondersteunende middelen zoals CRM -en/of DMS-systemen. Wij motiveren, enthousiasmeren en genereren!

AARDIGE WOORDEN
VAN EERLIJKE MENSEN

Het blijkt dat sommige mensen ons waarderen! Soms zeggen ze aardige dingen, soms nemen ze ons mee uit eten. We zijn met allebei erg blij.

Roel van Nieuwenhuizen

Directeur Ducky Dons B.V.

Viridata voert niet alleen uit, ze adviseren en zijn een verlengstuk van onze eigen organisatie.

"Wij hadden een nieuwe website nodig voor Silvana en al tijdens het eerste gesprek bleek dat Viridata veel verder kijkt als alleen het mooie plaatje.

Ze kunnen als geen ander medewerkers motiveren om drie stappen extra te zetten. Dit is de manier waarop zij zelf opereren, en dit werkt aanstekelijk."

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.