Introduction

FINANCE

Door onze persoonlijke en professionele benadering zijn we een gespecialiseerd verlengstuk van uw onderneming. Wij staan voor kwaliteit en optimaal resultaat en kunnen het volledige financieel management uit handen nemen. Onze toegevoegde waardes op financieel gebied liggen op het vlak van kennis en ervaring en bedrijfskundige vraagstukken. 

Exact
E-Boekhouden
Unit4
Accountancy
Handel
Zakelijk

Simpel en doeltreffend

Onze dienstverlening op het gebied van financiën is divers. Zo zorgen wij ervoor dat processen rondom de financiële vastlegging goed en efficiënt zijn geregeld en maken gebruik van Exact-Online. Simpel en doeltreffend. De vastlegging is het registreren van dat wat reeds is gebeurd. Maar wij kijken ook vooruit. Waar gaat het heen met de onderneming en hoe speelt u in op de nieuw ontstane situatie.

Daarnaast is het van belang dat achterstallige zaken worden afgehandeld. Hierbij hanteren wij het principe "last in - first done". Het heeft in een kritieke situatie niet zo veel zin om oude zaken eerst op te lossen. U wilt nu en morgen ondernemen en daarom is het van belang dat u de huidige stand van zaken weet.

Viridata helpt ondernemers en ondernemingen met ondersteuning indien u "vastloopt" met uw administratie, wij zijn gecertificeerd Exact-Online partner en hebben daardoor de kennis in huis om uw probleem snel op te lossen. Ook hebben wij ervaring met andere online-administratie pakketten zoals E-Boekhouden en Multivers. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van begrotingen, kwartaal -en jaarrekeningen en cash forecasts. Door onze samenwerking met Crowdfunding platform voor het MKB "AygoDutch" (https://www.aygodutch.com) zijn wij in staat om voor u op snelle en effectieve wijze een financieringsaanvraag in te dienen.  Ook op het gebied van hands-on ondersteuning dragen we bij.  Natuurlijk kunnen wij ook allerhande aangiftes en subsidieaanvragen voor u verzorgen. 

WERK

Enige ondernemers die u voorgingen.

  • Argos

Finance Nieuwsbrief Logo

NIEUWSBRIEF

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

We voegen regelmatig nieuwe video's en klantcases toe.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.

close

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.