Over ons

Viridata

Of het Marketing, Finance of Bedrijfsadvies is,
onze aanpak is zowel simpel als doeltreffend.

Geen moeilijke taal of dikke rapporten die niemand leest.
Wij knippen een strategie in stukken, stellen prioriteiten en zorgen ervoor dat mensen in beweging komen.

We willen weten waar het bij een bedrijf om draait, 
want als we dit snappen kunnen wij beter ons werk doen.

Wij vinden een persoonlijke band met de ondernemer heel belangrijk. We willen graag weten waar hij/zij de motivatie vandaan haalt, alleen dan kunnen wij hem helpen een nog betere ondernemer te zijn.

"We willen weten waar het bij een bedrijf om draait,
want als we dit snappen kunnen wij beter ons werk doen."

Overons_finance

We luisteren naar de ondernemer, en helpen bij het bedenken van een strategie. Daarna stropen we onze mouwen op en gaan we aan de slag.

MEER FINANCE
Overons_marketing

Wij houden van Marketing. Of het nu de ontwikkeling van een strategie voor de komende jaren is of het maken van een website of webshop, zonder goede Marketing wordt het een stuk lastiger.

Voor wie is het product of de dienst bedoeld? Hoe zorgen we ervoor dat er iets wordt verkocht? Op welke manier verdienen we geld?

De inzet van Marketing gebeurt op vele manieren. Online, offline, maar ook de manier waarop klanten te woord worden gestaan. De beleving van de klant is een van de belangrijkste redenen om beter na te denken over je Marketing inspanningen.

Viridata bouwt mee aan uw Marketing. We helpen met de online en offline strategie, geven vorm aan uw product of dienst, maar zorgen er bovenal voor dat er meer omzet wordt gegenereerd.
 

MEER MARKETING

"Wij houden niet

van ja-knikken."

Overons_business

BEDRIJFSADVIES

Open - Eerlijk - Confronterend

Als ondernemer moet je geld verdienen. Focus op geld dus. En is het effect van focus op geld. Want dit raakt alle facetten van jouw ondernemerschap. Of het nu gaat om slimmer inkopen, of het verkorten van de betaaltermijn van je debiteuren, het verhogen van je marges of meer omzet... Alles hangt met elkaar samen om er uiteindelijk voor te zorgen dat je als onderneming geld verdient. Viridata is gespecialiseerd in ondernemerschap. Wij reiken je het gereedschap aan en zorgen voor bewustwoording binnen jouw onderneming. 
 

MEER BEDRIJFSADVIES

Image

NIEUWSBRIEF

Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.

We voegen regelmatig nieuwe video's en klantcases toe.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.

close

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.