Peter Smit

Bedrijfsadvies & oprichter

IEDERE DAG PROBEER IK NIEUWE DINGEN TE LEREN.

Ik ben nu zo’n 15 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Door mijn internationale kennis en ervaring kan ik van toegevoegde waarde zijn als het gaat om een inspireerde kijk op ondernemingen. Ik heb een WO werk –en denkniveau met een bedrijfskundige en commerciële achtergrond. Mijn kracht zit in mijn analyserend vermogen waardoor ik snel inzicht verkrijg in de bedrijfssituatie. Hierdoor ben ik in staat om focus aan te brengen op door te voeren veranderingen die bij kunnen dragen aan een verbeterd rendement.

Mijn ervaring heb ik over het algemeen opgedaan binnen de complexe zakelijke dienstverlening. Eerst als manager bij verschillende ICT dienstverleners en later als interim manager. Ik zie mijzelf als een klant –en resultaatgerichte netwerker en ondernemer met een visie en een hands-on mentaliteit. Qua persoonlijkheid ben ik een open en gedreven mens die zijn aanstekelijk enthousiasme niet onder stoelen of banken steekt. Ik probeer het maximale uit mijzelf en mijn omgeving te halen, ben resultaatgericht, sociaal en communicatief.

Het bieden van een klankbord alleen vind ik onbevredigend. Dat komt omdat het nu eenmaal in me zit om de mouwen op te stropen en mee te helpen de organisatie en haar mensen te verbeteren. Mensgericht en in staat het verschil te maken.

Geïnteresseerd? Neem contact met me op!

“If you focus on results you will never change, if you focus on change you'll get results!.”

― Jack Nixon

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.