Stefan Smit

Marketing & oprichter

Iets over Stefan...

Stefan werkt hard en probeert zichelf niet al te serieus te nemen. Hij is bovendien bijzonder lang, en is een verschikkelijk slechte basketball speler.

Wat Stefan mist aan basketball skills, maakt hij goed in marketing, sales en technologie skills. Ooit begonnen op een reklamebureau waar hij advertenties, mock-ups maakte en fotografeerde tot Sales- en Marketing Manager voor een grote Xerox partner.

Tegenwoordig houd hij zich bezig met marketing, design en sales voor onze klanten. Groot en klein. Zo ontwikkelt hij complete website- en webshop concepten die hij laat bouwen door één van onze technologiche partners in binnen- of buitenland.

 

Hallo, ik ben Stefan van Viridata.

Ik ben opgegroeid onder de rook van Rotterdam, in de Alblasserdamse polder en in het iets minder mooie Ridderkerk (sorry Ridderkerkers). Na veel te lang diverse scholen te hebben bezocht vanwege mijn uitmuntende discussie vaardigheden is het toch nog redelijk goedgekomen. Bij diverse reklamebureau's heb ik de nodige design skills opgepikt, maar ook op IT gebied flink aan de weg getimmerd.

Na een aantal jaar als IT specialist gewerkt te hebben bij diverse mulitnationals ben ik mijn kennis gaan kopieren bij de grootste Xerox parner van Nederland. Eerst een aantal jaar als Sales Manager van een software team, later als Marketing Manager van een club geweldige marketeers.

Omdat ik altijd de entrepeneur binnen de onerneming was (vaak verward met eigenwijs), was er maar één denkbare volgende stap... Ondernemer worden.

Samen met mij broer richtte ik Viridata op en ging mij bezighouden met marketing, design, sales en advies voor onze groeiende groep klanten.

Zit je niet te wachten op eerlijk advies? Neem dan vooral geen contact met mij op en klik nog gezellig op een paar knoppen, deze bijvoorbeeld.

"Stay hungry. Stay foolish."

-The Whole Earth Catalog-

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.