Boers Crew Services

Onze rol bij Boers Crew Services BV

Een successtory

De case "Boers"

Boers Crew Services (Boers) is een full service dienstverlener op het gebied van Crew changes in de Maritieme sector. Toen wij betrokken raakten bij Boers, was de situatie bedrijfseconomisch gezien kritisch. Een fors negatief eigen vermogen, verliesgevend, geen liquiditeit en teruglopende omzetten.

Onze aanpak bestond uit drie fases: Saneren, Consolideren, Uitbreiden. In de saneringsfase hebben we gezorgd dat er grip kwam op de inkomsten en uitgaves, de organisatie afgeslankt en in de kosten gesneden. In de consolidatiefase zijn we scherp gaan kijken naar de winstbijdrage van de verschillende diensten. Hebben we keuzes gemaakt in het productportfolio en zijn we ons gaan focussen op goede omzet. Onder goede omzet verstaan we omzet met voldoende marge bij betalende debiteuren. Daarnaast hebben we de kwaliteit van de organisatie verbeterd door processen in te richten en mensen op te leiden. We zitten nu in de uitbreidingsfase en zijn weer aan het investeren. Er moet nieuwe materieel gekocht worden en de omzet stijgt explosief. Boers maakt weer winst en de toekomst ziet er goed uit. We zijn als Viridata trots dat we hieraan hebben mogen meewerken en danken Hans Boers voor het genoten vertrouwen!

BEZOEK DE WEBSITE

SCHRIJF JE IN. BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang onze nieuwsbrief.

ZULLEN WE IETS MOOIS GAAN MAKEN?

Neem contact met ons op.

Contact

Als onderneming maakten we een zeer moeilijke periode door. Met de komst van de heer Smit van Viridata is er veel veranderd binnen onze organisatie. Hij heeft als het ware schoon schip gemaakt en er voor gezorgd dat wij als onderneming vanuit een verliesgevende situatie binnen zes maanden weer winst maakten. Fijne en kundige kerel die mij op een charmante wijze de spiegel heeft voorgehouden!

Hans Boers

Directeur Boers Crew Services BV

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.