Mammoet

they move time

Verbetering informatievoorziening

Viridata werd gevraag om een onderzoek te verrichten naar de informatievoorziening bij Mammoet. Mammoet is een wereldwijd concern welke services en oplossingen biedt voor het liften, vervoeren, installeren en ontmantelen van grote en zware constructies en structuren.

Uit het onderzoek kwam naar voren dat er onbegrip was tussen de organisatie (business) en de informatievoorziening (ICT). Hierdoor kreeg de business niet wat ze nodig had en leverde ICT de verkeerde producten. Samen met de board van Mammoet is een programma opgesteld om te komen tot een verbeterde informatievoorziening en hebben wij gezamelijk het koppelvlak tussen vraag en aanbod ingericht. Het resultaat is meer grip op de vraag en een aanbod dat beter aansluit op de behoeftes. 

SCHRIJF JE IN. BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang onze nieuwsbrief.

ZULLEN WE IETS MOOIS GAAN MAKEN?

Neem contact met ons op.

Contact

Doordat we de indruk hadden dat we onvoldoende grip hadden op onze ICT dienstverlening hebben we de heer Smit opdracht gegeven hier een onderzoek naar te doen. Als snel had hij in de gaten dat het probleem breder was dan wij aanvankelijk dachten. Uiteindelijk heeft hij er mede voor gezorgd dat onze ICT afdeling is gereorganiseerd en dat er een gebruikersplatform is ingericht waardoor onze informatievoorziening is verbeterd.

Just in 't Veld

Board Member Mammoet Holding

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.