Silvana

Kussens en dekbedden om van te dromen.

Responsive website

Silvana is producent van hoogwaardige kussens en dekbedden voor de Nederlandse, Belgische en Deense markt.

In opdracht van Silvana ontwikkelde Viridata een nieuwe responsive website waarbij naast een goede functionaliteit voor de bezoekers van silvana.nl, het zelfstandig kunnen aanpassen van de website door de klant een vereiste was.

De ‘achterkant’ van een website vinden wij minstens zo belangrijk als de website die de bezoekers zien. De beheerders van de website moeten immers in staat zijn om eenvoudig, zonder training en zonder technische kennis aanpassingen op de website door te voeren.

Het door Viridata gebruikte Content Management Systeem is open en schaalbaar en volledig aanpasbaar aan de wensen van de klant. Op verschillende niveaus krijgen beheerders toegang tot de voor hen specifieke content en rol.

BEZOEK DE WEBSITE

SCHRIJF JE IN. BLIJF OP DE HOOGTE!

Ontvang onze nieuwsbrief.

ZULLEN WE IETS MOOIS GAAN MAKEN?

Neem contact met ons op.

Contact

Viridata voert niet alleen uit, ze adviseren en zijn een verlengstuk van onze eigen organisatie.

"Wij hadden een nieuwe website nodig voor Silvana en al tijdens het eerste gesprek bleek dat Viridata veel verder kijkt als alleen het mooie plaatje.

Ze kunnen als geen ander medewerkers motiveren om drie stappen extra te zetten. Dit is de manier waarop zij zelf opereren, en dit werkt aanstekelijk."

Roel van Nieuwenhuizen

Directeur Ducky Dons B.V.

DANKJEWEL

Je hoort snel van ons.